Cégtudakozó Plusz
   
      Főoldal                 Cégismertető               Szolgáltatások                  Partnereink                       Kapcsolat 
2018. január 17.
szerda
 Keresés Antal, Antónia  

Hasznos linkek
Ügyfélkapu
Magyarország.hu
Adónaptár
Index
Időjárás
Lap.hu
Hírek
ValutaváltóTisztelt Partnereink és leendő Partnereink!

Cégünknél díjbekérő, proforma számla nincsen, továbbá tájékoztatjuk partnereinket, hogy futárral és behajtó céggel sem állunk semmilyen kapcsolatban.

Engedjék meg, hogy pár mondatban bemutassuk Önöknek cégünket és szolgáltatásainkat.

A mai rohanó világban úgy gondoljuk, hogy az internet adta lehetőségek minden vállalkozás életében nélkülözhetetlen szerepet töltenek be.

Cégünk megfelelő tapasztalatokkal és kapcsolatokkal rendelkezik az internet néha kiismerhetetlen világában, ezt kiaknázva igyekszünk szolgáltatásainkon keresztül ügyfeleinket az üzleti életben minél előnyösebb pozícióba helyezni. Ezáltal sikeresebb lesz az Ön vállalkozása és az általunk nyújtott szolgáltatásokkal ismertebbé teheti cégét, termékeit, szolgáltatásait. Mint ismeretes napról napra egyre több az internet felhasználók száma és elkényelmesedet világunkban egyre többen keresik a számukra érdekes információkat, szolgáltatásokat, termékeket a világhálón.

Eddigi tapasztalataink alapján ügyfeleink elégedettek szolgáltatásainkkal, a visszajelzések a partnereinktől pozitívak. Ha elnyertük bizalmát kérjük, vegye fel a kapcsolatot telefonon keresztül a magasan képzett ügyfélmenedzsereinkkel, akik bármely kérdésére örömmel válaszolnak.©2007 Cégtudakozó Plusz Kft. | információ
Tárhelyszolgáltatónk a viacomkft.hu